luni, 13 ianuarie 2014

Ioana Ursa - E o provocare… acest maraton de expozitii va fi un prilej pentru orice artist sa arate publicului iubitor de arta complexitatea personalitatii sale artistice. Pentru mine este o reala provocare deoarece temele propuse sunt rezultatul propunerii multor artisti tineri valorosi, practic ele reflecta cam ce ar dori ei sa descopere in materie de teme in universul galeriilor bucurestene. Temele sunt motivante si profunde pentru orice spirit artistic neblazat. Pentru mine e ca si cum as fi ales eu temele pentru lucrarile mele. Sunt sigura ca si colegii mei vad  aceste teme ca apartindu-le  si sunt foarte curioasa cum vedem de fapt noi rezolvarea lor.

Andreea Floreanu - Acest proiect amplu ce grupeaza un numar de 17 artisti  este o provocare pentru mine,  mai ales ca se va desfasura  pe parcursul unui an de zile.  Deasemenea,  va fi interesant de observat rezultatul final si anume interpretarea subiectiva a fiecarui artist, pornind de la o tema comuna.

Radu Rodideal - Pentru mine, un proiect maraton ca 11172014, este o provocare reală, atât prin întinderea sa pe durata a 11 expoziții, cât și prin detașarea asumată de la propriul demers artistic.

Cornel Lazia - Seria de expozitii de grup gazduita de ArtYourself este pt mine o calatorie in imaginarul propriu si in acelasi timp intr-un imaginar colectiv al grupului astfel creat .
Imi place mult ideea de calatorie avand in vedere ca ea presupune experiente noi, descoperiri si noi perceptii precum si iesirea din confortul cotidian :). Dar ce sa o mai lungim… Sa inceapa aventura!

Suzana Dan - 11172014 este similar unui roman colectiv, atent structurat in 11 capitole cuprinse in copertile unui an.

Gabriel Caloian - 11172014 este un proiect maraton ce coaguleaza energii creatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu